Radionica OSTVARIVANJA ŽELJA

9 konkretnih koraka koji će pretvoriti vaše snove u stvarnost

   Pogledajte promotivni video Želim ovu radionicu!

Radionica OSTVARIVANJA ŽELJA

Bez obzira na sve, odlučite da je vrijeme za - SREĆU!

I vaše najvažnije želje pokrenut će se u samo dva mjeseca :-)


 

Pridružite se velikoj grupi pozitivaca koji (bez obzira na situaciju) sanjaju svoje snove i kreiraju svoj život na svoj način!

Već ste sigurno bezbroj puta čuli tvrdnju da svoju stvarnost kreiramo sami. Čak i kad su okolnosti oko nas izazovne. I pronašli ste mnoge knjige i videe na tu temu. Neke stvari ste sigurno i isprobali, no jeste li naučeno zaista SUSTAVNO i primijenili?

Online radionica OSTVARIVANJA ŽELJA pruža vam upravo to - najvažniji element - ISKUSTVO ISTINSKE PROMJENE kroz SUSTAVNU primjenu 9 konkretnih koraka koji pretvaraju vaše želje u stvarnost.

Ovu radionicu već 12 godina održavamo u Zagrebu i nekima od većih hrvatskih gradova. Znamo da svi koji bi željeli na nju doći, nisu to u mogućnosti. U ovoj online varijanti konačno je dostupna svima vama.

Gdje god da se na svijetu nalazite, sada se i vi možete osjećati kao da ste na našoj najdražoj i najpopularnijoj radionici uživo!
 

Radionica se sastoji od 8 modula, odnosno 24 videa (svi su kratki, zanimljivi i zabavni), pisanih materijala, izazovnih zadataka, meditacija dostupnih samo u ovom tečaju i raznih dodataka i bonusa.

Utemeljena je na programu američke autorice Sonie Choquette i obogaćena iskustvima i vježbama sa zagrebačkih radionica.

Naučit ćete vrlo praktične i konkretne alate koje možete upotrebljavati iznova i iznova. I koji će vas dovesti do ostvarenja vaših želja.

Ova radionica je vaša zauvijek!Pogledajte prvi uvodni video radionice besplatno!

Ovaj video će vam pomoći da osjetite kako će radionica izgledati


Vaša voditeljica radionice

Sanja Plavljanić-Širola

Veliki dio svog života (negdje do kasnih tridesetih) živjela sam na potpuno "realan" način i rukovodila se najviše svojim umom i logikom. Završila sam fakultet, imala svoj projektni ured, udala se i rodila djecu...Bila sam zadovoljna svojim životom, ali nije bilo ničega u vezi čega bih bila posebno entuzijastična i strastvena.
A onda je u moj svijet ušla čarolija! Jedna knjiga, a zatim i slijed okolnosti doveli su me do potpune promjene zanimanja, ali i pogleda na svijet. Upalio se sjaj u mojim očima i život je dobio potpuno novu dimenziju. Kad sam otkrila da postoje čarobni principi ostvarivanja želja i kroz život iskusila koliko mi dobroga donose, poželjela sam to znanje podijeliti sa što više ljudi. Na radionicama koje sam započela voditi pred 11 godina počele su se paliti iskre u očima mojih polaznika - jedna po jedna - i pale se sve do danas!
Želite li i vi otkriti čaroliju, probuditi svoj sjaj u očima, ostvariti žudnje svog srca i iskreirati život po svome? Upravo ova radionica će vam u tome pomoći.

Autorica programa


Sonia Choquette
Sonia Choquette

Sonia Choquette je svjetski poznata duhovna učiteljica i autorica preko 20 knjiga, od kojih je u Hrvatskoj prevedeno 5 naslova: Put srca, Intuicija, Hodočašće duše, Zamolite svoje duhovne vodiče i Odgovor je jednostavan.
Sonia je jedna od vodećih autorica izdavačke kuće Hay House i održava svoje radionice u svim krajevima svijeta.

Među ostalim, Sonia je osmislila i univerzalna načela kreativnosti pomoću kojih ćete ostvariti svoje želje.
Sanja Plavljanić-Širola njena je dugogodišnja učenica i jedina koja vodi radionice po Soniinim programima u Hrvatskoj i regiji.


 

U ovoj ćete radionici dobiti kompletan paket - sve što je potrebno za ostvarivanje želja.


I BUDITE SPREMNI NA PROMJENE, JER - OVO STVARNO DJELUJE!

Preko 1.500 polaznika prošlo je kroz radionice Centra SRETAN DAN, otkrijte i vi zašto nas zovu čarobnim mjestom!

Cijena ove radionice kad se održava uživo u Zagrebu je 1.170kn
Sada može biti vaša zauvijek za 3 mjesečne rate po 250kn!

Započnite odmah!Za slučaj da vam je problem uplatiti karticom, možete kompletan iznos uplatiti na:
HAPPY YOU d.o.o., Alberta Bazale 8, Zagreb, IBAN HR9023600001102497452.
I zatim nam potvrdu o uplati dostavite e-mailom na [email protected] da vam pošaljemo šifru za ulaz u radionicu.

"Sam dolazak na radionicu Ostvarivanja želja bio je “slučajan”, ali ništa nije bilo slučajno. Intenzivno sam radila na sebi i svojim željama i tada sam pronašla posao točno kakav sam tražila i kakvog sam si zamišljala, u ugodnom okruženju i sa redovnom plaćom. Kada sam izrekla točno što želim i Svemir me je poslušao i ostvario mi moju želju. Treba primijeniti ova znanja i vjerovati u sebe i tada će se sve želje ostvariti."

- Danijela Krndija, polaznica radionice Ostvarivanja želja

"Otvorila sam jučer radnu bilježnicu i počela čitati sve što sam napisala na radionici Želja i naježila se kad sam shvatila da moj suprug ima točno sve ono što sam htjela, al od riječi do riječi zapisane u radnu biljeznicu! Šta reći osim što sam ti jako zahvalna što si mi pomogla da otvorim srce ka upoznavanju, bolje rečeno prepoznavanju osobe s kojom provodim život i želim provesti život, i živote - jedan nam definitivno nije dovoljan ;)"

- Barbara Deponte, polaznica radionice Ostvarivanja želja

ŠTO ĆETE DOBITI?

Vodit ću vas jasno i sustavno kroz korake koje sam nebrojeno puta poduzela za ostvarenje svojih snova i pomoću kojih su stotine mojih polaznika ostvarile svoje želje.
Pomoću ovih principa ostvarila sam zanimanje o kakvom sam sanjala, daleka putovanja, upoznavanje zanimljivih ljudi (poput primjerice Gregga Bradena), pisanje knjiga i kolumni, držanje govora u Londonu, druženja s Europskim transformacijskim leaderima, sudjelovanje u knjizi koja je postala svjetski bestseller... I što je najvažnije - osjećaj da radim nešto zaista važno, smisleno i korisno za druge ljude.
Bez obzira je li vaša želja posao u kojem ćete zablistati, partner koji je vaša srodna duša, novi dom, dijete ili unutarnji mir , znam da su sve te vaše želje ostvarive, jer sam nebrojeno puta gledala kako se ostvaruju pred mojim očima.

Za sve što si želite postoji jedan te isti sustav od 9 koraka. Kad ga jednom naučite, primjenjivat ćete ga iznova i iznova!

SUSTAV OD 9 KONKRETNIH KORAKA


 

Ovo nije još samo jedna tehnika!

OSTVARIVANJE ŽELJA je vrlo konkretan 8-tjedni on-line tečaj, s videima, radnom bilježnicom, vježbama i meditacijama

Što će ova radionica učiniti za vas?


 • Otkrit ćete svoje istinske želje
 • Naučiti komunicirati s podsvijesti
 • Ukloniti unutarnje blokade i pobijediti sabotere
 • Počet ćete ispravno zamišljati, tako da vam je dovoljno samo 5 minuta na dan
 • Priredit ćete "plodno tlo" za ostvarenje svojih želja
 • Upotrijebiti nevidljive pomagače
 • Poduzeti konkretne akcije
 • Otpustiti kontrolu
 • Zajednički ćemo kreirati Alkemijsku kutiju
 • Primijenit ćete ogromnu moć riječi
 • Osjetiti čaroliju
 • Postati entuzijastični i uporni
 • Trajno ćete usvojiti univerzalni sustav od 9 koraka koji ćete ubuduće upotrebljavati za sve svoje želje!
 

Sve to i još puno, puno više!

VAŠE ĆE SE ŽELJE POKRENUTI!


Želite li da se i vaš život pretvori u slijed lijepih iznenađenja?
Zvuči nevjerojatno? Zvuči fantastično?
Da, moguće je.

Često postavljana pitanja


Kada radionica započinje i završava?
Nakon što kupite radionicu, svaki tjedan otvarat će vam se pristup prema idućem modulu od tri videa. Kad se jednom svi moduli otvore, imat ćete otvoren pristup prema svima.
Koliko dugo imam pristup radionici?
Kako vam zvuči - doživotno? Nakon kupnje radionice, imate neograničen pristup ovoj radionici i svim njenim materijalima dokle god želite - kroz sve tehničke naprave koje posjedujete.
Je li ova radionica više za mlađe ili za starije osobe?
Ova je radionica apsolutno za sva životna razdoblja - jer nikada nije prerano, a niti prekasno da ostvarite svoje želje.
Mogu li svi naučiti ove korake, djeluju li oni za svakoga?
Da, svi to možete naučiti. Ako ovim koracima pristupite otvorena srca i doista ih primjenjujete, oni će DJELOVATI! Iako su svi koraci zaista moćni, istovremeno su i jednostavni, tako da bi ih i dijete s lakoćom primijenilo.
 

Zbližite se s univerzalnim postupkom za ostvarivanje želja!

Kad počnete raditi korake ovog programa i primijetite da su se vaše želje pokrenule, osjetit ćete radost i olakšanje i divan osjećaj da je kreiranje vašeg života u vašim rukama.

Voditeljica radionice Sanja Plavljanić-Širola, nekadašnja arhitektica, danas je vlasnica Centra SRETAN DAN u Zagrebu, u kojem od 2008. godine vodi radionice osobnog razvoja poput Ostvarivanje želja, Harmonija, Anđeosko vodstvo, Otvaranje prema obilju, Pronađi hrabrost (Unutarnji junak), Podizanje raspoloženja, Feng shui radionice i Moj mali business.
Svojim polaznicima i klijentima najviše voli otkrivati čudesnu stranu života i poticati ih da hrabro slijede vlastito srce.

Sanja je također diplomirani integrativni terapeut, osobna i feng shui savjetnica te kolumnistica portala Živim.hr i časopisa Vita. Članica je Udruženja transformacijskih lidera Europe (ATL Europe) i autorca knjiga "A-HA misli" i "Život u Čarobnom toku" te koaotorica internacionalnog bestsellera "Transformation Lessons".

"Sanja Plavljanić -Širola majstorski je i prizemljen duhovni učitelj i intuitivni vodič. Ako ozbiljno namjeravate kreiratii želje svog srca ili poboljšati svoj život na dubok i trajan način i spremni ste učiniti svoj dio, možete biti sigurni da ćete pronaći uspjeh pod Sanjinim odličnim vodstvom. S njom surađujem dugi niz godina i smatram da je jedna od najposvećenih, najmudrijih, najpredanijih i najizvrsnijih učitelja u svijetu."

- Sonia Choquette, bestselling autorica New york Timesa i autorica preko 20 uspješnica, poput knjiga "Put srca", "Zamolite svoje duhovne vodiče", Hodočašće duše", "Intuicija, "Odgovor je jednostavan".

"Sanju poznajem dugi niz godina. Ona je nadarena intuitivna osoba s velikim velikodušnim srcem. Svoj je život posvetila pomaganju drugima da otkriju najdublju molitvu svog srca i žive život koji ih osvjetljava iznutra."

- Rebecca Campbell, autorica uspješnica 'Light is the New Black' i 'Rise Sister Rise'

 

Osnovna je stvar da svi želimo biti sretni.

Ništa se ne može usporediti s osjećajem da kreirate vlastita ostvarenja!

Započnite odmah!Za slučaj da vam je problem uplatiti karticom, možete kompletan iznos uplatiti na:
HAPPY YOU d.o.o., Alberta Bazale 8, Zagreb, IBAN HR9023600001102497452.
I zatim nam potvrdu o uplati dostavite e-mailom na [email protected] da vam pošaljemo šifru za ulaz u radionicu.

Polaznici vole SRETAN DAN!


Sretan dan je “šlag na torti dana”

Karmela Geček


Volim Sretan dan zbog divne energije, mira i svih nasmijanih dana koje sam provela s predivnim ljudima. Sretan dan je mali Raj na zemlji i to je to!

Tanja Škrget


Sretan dan mi se sviđa jer sam uvijek kad sam ga posjećivala bila sretna. Radionica koju sam posjećivala i druženja sa Sanjom i ljudima na koje prenosi svoje svjetlo i entuzijazam oplemenila je moj život i još uvijek taj proces traje…
Jedna Vlasta je ulazila u Sretan dan, a izlazila bi drugačija Vlasta, sretna, budna, entuzijastična, vedra, snažna…

Vlasta Vučanović


U Sretnom danu se osjećam shvaćena, podržana i slobodna. I susrećem ljude „nove paradigme“ – koji su voljni učiti , tražiti , pitati i živjeti na drugi način od (za sada) većine.

Nada Petkovski


Volim Sretan dan zbog dječje razigranosti koja potiče vjeru u dobro, pozitivno, vedro, veselo…pobuđuje maštu i potiče kreativnost…

Dubravka Butorović


Sretan dan je bio moj prvi susret sa Zakonom privlačenja, sa novim načinom razmišljanja i zapravo spoznajom da život može biti ljepši. I da o nama ovisi hoćemo li biti sretni. I voljeni. Uživala sam na svakoj radionici u izuzetno ugodnom ambijentu.

Snježana Durmiš


Volim Sretan dan jer je to oaza gdje se osjećam kao u drugom domu, opušteno i prihvaćeno bez obzira što “donijela” sa sobom i u sebi taj dan na druženje ili radionicu.

Kad god izgubim fokus sa stvari koje su mi trenutno važne, samo se sjetim druženja u Sretnom danu i znam da mogu imati fokus, biti opuštena i maštati, samo vratim osjećaj i nastavljam put.
Sretan dan dokazuje da s razlogom postoji, Sretan dan mijenja živote…

Vesna Vulama


Zašto mi se sviđa Sretan dan: predivne radionice i predivni ljudi uz super voditeljicu. Sve to ostavlja utisak na svakog posjetilja i polaznika radionica da se ponovo vraća po svoju dozu dobrog raspoloženja.

Ljubica Juranić


Sretan dan je jedno posebno mjesto gdje u svakom trenutku pronađem odgovor (pozitivan) na neki moj trenutni problem. (što sa sobom, kako se osloboditi nekih strahova, kako si pomoći……) Odgovor je uvijek tu (u nekoj radionici) u Sretnom danu!!

Nenatka Lakoš (Hvar)


Ono što je mene najviše fasciniralo dok sam bila na radionici je način na koji si ti nama držala pažnju sve vrijeme jer je sve tako dobro osmišljeno da bude i zabavno i kreativno i edukativno i da te vrlo natjera na razmišljanje i da duboko zaroniš u sebe – meni je vrijeme proletjelo!

Tajana Stojanović (Beograd)


Sretan dan je stvarno baš to, kada odeš tamo dan ti je sretan (ako nije bio ranije). Mailovi iz sretnog dana su super, i sviđa mi se ta povezanost koja se održava među svim polaznicima koji su prošli edukacije – TOGA NEMA NIGDJE!!!!

Anita Mužar


Sretan dan mi se dopao zbog Mog malog businessa. I zbog puno, ja bih ih nazvala, radionica prizivanja sreće u naše živote. Puno je dobre, pozitivne energije u Sretnom danu i njegovim radionicama a to nam svima treba.

Željka Biloš


Sretan dan volim jer se jedini u mom životu, na najljepši način, zanima za sklad moje duše i tijela i ustrajno mi pomaže u nastojanjima da mi život bude ljepši.

Andrea Magdić


Kad netko kaže Sretan dan, ja pomislim na Sanju, jer svim svojim bićem Sanja to predstavlja. Meni je najvažnije kad netko nešto priča, stvara, radi…. da je u tome autentičan. Kada glava, srce i ruke čine jednu vezu i cjelinu. Tako ja osjećam Sanju u Sretnom danu. Volim da radionice traju neko vrijeme, jer je vrijeme važno za promjene. Sigurna sam da tko god dođe u Sretan dan ponese nešto vrijedno sa sobom, nekome prije zabljesne, nekome kasnije, ali dođe!

Ivanka Katarinčić


Hrabar je projekt, pun ljubavi i inspiracije. U nasim krajevima je ovo nevjerovatno potrebno i samo par ljudi imaju ogromnu hrabrost da prate svoje srce i stvore nesto sto ce pomagati ljudima da postignu svoje ciljeve, da se osjecaju bolje i ispunjenije. Svidja mi se jer pokazuje ljudime da je moguce… da je sve divno moguce.

Milijana De Mori


U radionicama Sretnog dana mi se sviđa što su praktično primjenjive u današnjem načinu života, može ih se slušati s lakoćom i razumijevanjem i prenose se na zabavan način, uz korišenje puno živih primjera. To je proaktivni način prijenosa znanja i traži visoki stupanj sudjelovanja od slušatelja pa je zato zanimljivo i vrši se s lakoćom. Satnica je dobro koncipirana (jer slušatelj uspije zadržati koncentraciju). Dobra je i pauza na kojoj uvijek imamo male snake-ove.

Sanja je poput vile koja pomaže pronaći pravu misiju (duše) svakog polaznika i potaknuti ga ka ostvarenju njegovih punih potencijala.

Ivana Starović
 

Postavite konačno sebe i svoje želje na prvo mjesto!

RECITE "DA" OVOJ RADIONICI

Započnite odmah!Za slučaj da vam je problem uplatiti karticom, javite nam se za uplatu na [email protected]